Narudžbe prodane potrošačima / povrat proizvoda

Za narudžbe koje prodaje MojaModa predviđeno je probno razdoblje od 14 dana. Probno razdoblje počinje onog dana kada primite narudžbu.

U narednih 14 dana možete pogledati proizvod, procijeniti
i isprobati ga – baš kao i u normalnoj trgovini, osim ako nije drugačije navedeno.

Proizvod možete vratiti bez navođenja razloga, ako je proizvod gotov i, koliko je to moguće, u izvornom stanju i pakiranju. U slučaju da je proizvod oštećen, prljav ili nepotpun zbog upotrebe proizvoda tijekom probnog
razdoblja, vi ćete biti odgovorni za amortizaciju članka i naplatit će vam se postotak povrata.


Iz prava na povlačenje izuzeti su proizvodi koji zbog zdravstvene zaštite ili higijene nisu prikladni za povratak, a čiji je pečat razbijen. U roku od 14 dana probnog roka morate naznačiti da želite vratiti narudžbu. Nakon pružanja ove obavijesti, imate još 14 dana da nam vratite proizvod.


Naš postupak povrata je besplatan ako slijedite našu proceduru vraćanja. Kako možete vratiti narudžbu, ovisi o proizvodu. Nakon registracije povratka, poslat ćemo vam upute za povrat.


Vratit ćemo puni iznos kupnje u najkraćem mogućem roku i najkasnije u roku od 14 dana od raskida koristeći isti način plaćanja (koliko je to tehnički moguće) koji ste prvotno koristili za kupnju.


Povratak možete jednostavno registrirati kontaktom na:
– podrska@mojamoda.hr
– tel. +385911508171

TOP

KOŠARICA 0

MOJ PROFIL
Lista želja

Login

Create an account

Vaši će se osobni podaci koristiti kao podrška za vaše iskustvo na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane u: pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.